Автоключарски услуги Варна

Битови ключарски услуги Варна

Ремонт и програмиране на дистанционни

Отключване на автомобили,жилища и офиси

Програмиране на имобилайзер

За нас


Автоключар и Ключар Георги Георгиев Варна                                           

 

          

  •   Ключар-Автоключар Георги Георгиев предлага голям набор от ключарски и автоключарски услуги,които можете да разгледате на сайта.Освен изработването на секретни,касови и сейфови ключове по ключ на клиента,мога да Ви изработя и ключове по секретна ключалка или касова брава.
  •   Ако сте си загубили ключът от дома,офиса или касата,Ключар Георги Георгиев ще Ви предложи аварийно отключване без щети на вратата,така че след това да можете да я използвате както преди.
  •   Отключвам всички видове сейфове с електронна ключалка,касова брава или шифров комбинатор при загубен или откраднат ключ,забравен код или блокирала ключалка,без рязане,за да се запазят непокътнати ценностите,които държите вътре.     
  •   Извършвам и всички видове автоключарски услуги.Ако сте загубили ключа на автомобила си,заповядайте при Автоключар Георги Георгиев,за да Ви изработя нов ключ с дистанционно и транспондер,без значение от марката на автомобила.При наличието на работещ ключ,резервният ще Ви излезе два до три пъти по-евтино,отколкото ако го загубите.
  •   Но дори и да нямате ключ на автомобила ще Ви отключа автомобила,ще сваля ключалката и по нея ще Ви изработя механичната част от ключа,а после ще програмирам и транспондер в компютъра на автомобила,който да разреши стартирането на двигателя.
  •   Нямате дистанционно или не работи,елате и ще Ви програмирам ново,или ще направя ремонт на старото.Ще Ви сменя батерията на дистанционното,за да работи безпроблемно.
  •   Не можете да отворите вратата на автомобила или да я затворите-Автоключар Георги Георгиев ще Ви помогне.Заключени ключове в автомобил,обадете се и ще Ви отключа колата с инструмент,без да нанасям щети по вратата или ключалката на автомобила.
  •   Всички консултации при Ключар-Автоключар Георги Георгиев са безплатни и конфиденциални.Не се съхранява никаква информация за клиента и автомобила.
  •   Ключар-Автоключар Георги Георгиев е регистриран в полицията и е член на камарата на занаятчиите във Варна.